SHËRBIMET TONA

Dizajni dixhital është i ngjashëm me pikturën, vetëm boja nuk thahet kurrë.

Graphics Design

Njerëzit gjykojnë sipas paraqitjes. Edhe pse paraqitjet mund të jenë mashtruese, është më mirë të mos nënvlerësoni fuqinë e përshtypjes së parë që doni të lini te klientët tuaj. Pamja profesionale, ashtu si në të gjitha aspektet e jetës, konsiderohet të jetë një nga ndikimet më të mëdha në perceptimin e njerëzve. Ne ofrojmë krijimin e: • Posterave • Kartvizitave • Fletëpalosjeve • Broshurave • Infografikëve

Web Design

Sa herë ju ndodh që kur ju duhet diçka, gjëja e parë që bëni është një kërkim i shpejtë në Google? Pikërisht, shpesh. Nëse një klient potencial dëshiron të blejë diçka që ju shisni dhe bën një kërkim në internet për të parë se çfarë ofrohet, do ishte fantastike nëse biznesi juaj do të dilte në listën e rezultateve. Dhe kjo mund të ndodhë vetëm nëse ju keni një faqe interneti. Siç, mund ta shikoni, faqja e internetit shërben si një vitrinë ku të gjithë të interesuarit mund të hedhin një sy shërbimeve apo produkteve tuaja, dhe të konvertohen në klientë pa aspak mundim nga ana juaj.

Email Marketing

Edhe sot, shumë prej nesh nuk janë të vetëdijshëm për faktin se fushata e marketingut me email është strategjia më e lartë e drejtuar nga ROI për çdo biznes. Dërgimi i komunikimit me email në audiencën e duhur në kohën e duhur gjithashtu ju ndihmon të krijoni marrëdhënie më të mira me klientët tuaj! Fushatat e marketingut me email sot janë më efektive, sepse kanë një arritje më të lartë dhe lidhja 1 me 1 me njerëz me email të personalizuar, ju ndihmon të ndërtoni marrëdhënie afatgjata.

Produkte Promocionale

Produktet promocionale janë një pike kyçe e marketingut tradicional edhe sot e kësaj dite. Ne ofrojmë krijimin e: • Stilolapsave • Axhendave, blloqeve • Kalendarëve • Çantave • Bluzave

Menaxhim Rrjetesh Sociale / Reklamim në Rrjetet Sociale

Menaxhimi i rrjeteve sociale është tashmë një term i njohur në gjithë botën. Duke u bazuar në shtrirjen e madhe të internetit dhe teknologjisë në jetën e njeriut, nuk është çudi që eksplorimi i botës dhe bërja e biznesit online nuk është më vetëm trend, por një domosdoshmëri e përditshme. Digjitalizimi si një fenomen global promovon ndryshime thelbësore në mënyrën se si kompanitë bizneset, organizatat operojnë dhe se si u përçojnë vlera klientëve të tyre. Disa nga arsyet kryesore pse duhet ta digjitalizoni biznesin tuaj janë: - Ofrimi i shërbimeve online te klientët potencialë pa kosto shtesë, - Rritja e produktivitetit dhe efikasitetit në punë - Menaxhimi më i lehtë dhe më i saktë i punëve dhe klientëve, - Zvogëlimi i kostove operacionale, - Monitorimi i proceseve të punës online

Video Design

Sipas të dhënave më të fundit, video promotion po merr më shumë rëndësi në promovimin dhe shitjen e produkteve dhe shërbimeve tuaja. Që ju të arrini të diferencoheni, ju duhet të krijoni magji nëpërmjet profesionalizmit të videove promocionale.

Cancri Marketing

Create diamonds only!