RRETH NESH

Filozofia Jonë

Ne jemi një ekip kreativ dhe ambicioz.

CANCRI Marketing u ofron klientëve të saj një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e marketingut digjital, por edhe konsulencë sipas dëshirës. Këto shërbime përfshijnë studime në varësi të biznesit, menaxhimin e rrjeteve sociale., krijimin e reklamave të ndryshme, brandim, konsulencë, etj.

CANCRI Marketing është një agjenci marketingu bazuar te kreativiteti, inovacioni, përkujdesja ndaj klientit dhe arritja e rezultateve më të mira. Ne ofrojmë një gamë të plotë të shërbimeve. Kjo na lejon të vlerësojmë një shumëllojshmëri të mjeteve të komunikimit të marketingut, duke zgjedhur ato që janë më të përshtatshme për kërkesat e klientit. Ne më pas do i kombinojmë këto mjete në mënyrë të tillë që të krijojmë një strategji efektive të standarteve bashkëkohore.

Misioni i biznesit tonë është t’i sjellim klientëve një përmbajtje kreative dhe cilësore. Ne punojmë që të krijojmë një botë reklamimi ndryshe duke mos shitur vetëm një produkt/ shërbim, por një histori, një vlerë me përkujdesje maksimale, sepse ne jemi ku bota po shkon, sepse ne dimë si të fitojmë “zemra”, jo vetëm LIKE.

Vizioni: Të inspirojmë  dhe ndihmojmë klientët tanë që të krijojnë marrëdhënie të forta me audiencën përmes eksperiencës tonë digjitale.

Shërbimet Tona
Ne jemi një ekip kreativ dhe ambicioz.
Graphics Design

Pamja profesionale, ashtu si në të gjitha aspektet e jetës, konsiderohet të jetë një nga ndikimet më të mëdha në perceptimin e njerëzve.

Web Design

Nëse një klient potencial dëshiron të blejë diçka që ju shisni dhe bën një kërkim në internet për të parë se çfarë ofrohet, do ishte fantastike nëse biznesi juaj do të dilte në listën e rezultateve.

Email Marketing

Fushatat e marketingut me email sot janë më efektive, sepse kanë një arritje më të lartë dhe lidhja 1 me 1 me njerëz me email të personalizuar, ju ndihmon të ndërtoni marrëdhënie afatgjata.

Produkte Promocionale

Produktet promocionale janë një pikë kyçe e marketingut tradicional edhe sot e kësaj dite.

Menaxhim Rrjetesh Sociale/ Reklamim në Rrjetet Sociale

Dixjitalizimi si një fenomen global promovon ndryshime thelbësore në mënyrën se si kompanitë, bizneset, organizatat operojnë dhe se si u përçojnë vlera klientëve të tyre.

Video Design

Sipas të dhënave më të fundit, video promotion po merr më shumë rëndësi në promovimin dhe shitjen e produkteve dhe shërbimeve tuaja.

Cancri Marketing

Create diamonds only!