Rreth Nesh

Create diamonds only!

CANCRI Marketing u ofron klientëve të saj një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e marketingut dixhital, por edhe konsulencë sipas dëshirës. Këto shërbime përfshijnë studime në varësi të biznesit, menaxhimin e rrjeteve sociale, krijimin e reklamave të ndryshme, brandim, konsulencë, etj.

Lexo më shumë
Create diamonds only!
Graphic Design

Pamja profesionale, ashtu si në të gjitha aspektet e jetës, konsiderohet të jetë një nga ndikimet më të mëdha në perceptimin e njerëzve.

Web Design

Nëse një klient potencial dëshiron të blejë diçka që ju shisni dhe bën një kërkim në internet për të parë se çfarë ofrohet, do ishte fantastike nëse biznesi juaj do të dilte në listën e rezultateve.

Email Marketing

Fushatat e marketingut me email sot janë më efektive, sepse kanë një arritje më të lartë dhe lidhja 1 me 1 me njerëz me email të personalizuar, ju ndihmon të ndërtoni marrëdhënie afatgjata.

Produkte Promocionale

Produktet promocionale janë një pikë kyçe e marketingut tradicional edhe sot e kësaj dite.

Menaxhim Rrjetesh Sociale / Reklamim në Rrjetet Sociale

Dixhitalizimi si një fenomen global promovon ndryshime thelbësore në mënyrën se si kompanitë, bizneset, organizatat operojnë dhe se si u përçojnë vlera klientëve të tyre.

Blog

Të gjitha lajmet dhe ngjarjet më të fundit janë të disponueshme në blogun tonë. Na ndiqni dhe vazhdoni me të gjitha ngjarjet.

Uncategorized / 14 Jul 2019
Së shpejti…
Read More

Cancri Marketing

Create diamonds only!